Ponuda

Autokamp Paradiso

 Kamp Paradiso svojim gostima pruža miran boravak u sjeni stoljetnih borova i maslina, daleko od prometnih gužvi te je idealan za odmor obitelji.

U blizini kampa također se nalazi šljunčana plaža, a u sklopu svega nalazi se i privatni parking.

Čitavo područje oko kampa posebno je pogodno za posjetitelje koji vole aktivan odmor, kao npr. jedrenje na dasci, jedrenje, planinarenje, brdski biciklizam te niz ostalih rekreacijskih mogućnosti.

Svima koji žele odmor provesti aktivno nudi se mogućnost windsurfinga i jedrenja zbog povoljnih vjetrova koji ovdje svakodnevno ublažuju ljetnje vrućine. Ljubiteljima ronjenja i ostalih podvodnih aktivnosti na raspolaganju su prekrasni lokaliteti. Onima koji prakticiraju naturizam možemo preporučiti mnoštvo malih i zaklonjenih uvala do kojih možete jednostavno doći i uživati u onome što nam je priroda podarila.

Ako ste skloni ekstremnijim sportovima kao što su planinarenje, slobodno penjanje ili vožnja biciklom po gorskim vrletima preporučamo Vam brdo Sv. Ilija (961m) čije se padine uzdižu iznad samog mjesta.

Pregled

 • Smješten direktno na moru
 • Dozvoljeni kućni ljubimci
 • Centar mjesta: 6 km
 • Sudoper sa toplom vodom
 • Perilica rublja
 • Kemijski WC

Ponuda i razonoda

 • Dječije igralište
 • Tenis: 5 KM
 • Mala luka
 • Ambulanta: 6 KM
 • Bankomat: 6 KM
 • Prodaja plina: 5 KM

Što vidjeti?

Orebić

Poznat kao grad kapetana, Orebić je popularno odredište za obitelji s djecom, smješteno na poluotoku Pelješcu.

Iz Orebića su lako dostupni neki od južnodalmatinskih otoka, među kojima i otok Korčula čiji se istoimeni grad često povezuje s pomorcem Markom Polom. U vinskim podrumima Orebića može se kušati poznato pelješko vino

Korčula

Grad Korčula nalazi se na sjeveroistočnom dijelu istoimenog otoka, smještenog u južnom dijelu Dalmacije. Idealno je polazište za obilazak susjednih otoka.U povijesnom centru okruženom zidinama mogu se pronaći spomenici od povijesne i kulturne važnosti, kao što je katedrala Sv. Marka, u kojoj su postavljena umjetnička djela Jacopa Tintoretta. S poluotokom Pelješcom grad je povezan trajektnom linijom

Mljet

Smješten u južnoj Dalmaciji, otok Mljet, osim što glasi kao najzeleniji, svojim položajem je najjužniji, istovremeno i najistočniji hrvatski otok. Ujedno je proglašen i nacionalnim parkom.

Nacionalni park Mljet čini više otoka te dva slana jezera na kojima se može voziti kanuima i kajacima. Jacques Cousteau ovaj je nacionalni park smatrao jednom od najljepših svjetskih destinacija za ronioce.

Stonske zidine

Zidine u Stonu, obrambeni zid i jedan od najvećih srednjovjekovnih fortifikacijsko-urbanističkih pothvata [1] u ukupnoj dužini od 5,5 km, zidine su ojačane sa 40-ak kula i 5 tvrđava. Povezuju Ston i Mali Ston. Nakon što je 1334. Dubrovačka Republika stekla Pelješac, bila joj je potrebna zaštita grada Stona.

 Prvo je u tridesetak godina zidan obrambeni bedem (među najdužim u Europi) s jedne na drugu stranu poluotoka, te prema jedinstvenom projektu planski podignuta dva utvrđena gradića: južno Ston i sjeverno Mali Ston s ciljem okupljanja ljudi za čuvanje granica i rada u solanama od kojih je država mnogo dobijala.
Godine 1667. urušilo se oko 0,5 km zidina u katastrofalnom potresu, a zidine su znatno oštećene u potresima 1979. i 1996. godine.

Godine 2004. započeo je rad na restauraciji i sanaciji zastarjelih zidina, koji ima za cilj omogućavanje posjeta predjelu između Velikog i Malog Stona.Za obići prvotni dio potrebno je 15 min, a za doći od Velikog do Malog stona zidinama 30 min.